Motoros Nadrág Seventy Degrees Sd-Pt1 Unisex Touring Téli Fekete / Szürke

Raktárkészlet: Rendelhető
Motoros Nadrág Seventy Degrees Sd-Pt1 Unisex Touring Téli Fekete / Szürke
SD-PT1: Háromrétegű unisex túra nadrág, kivehető membránnal és belső béléssel. 100% vízálló, mely lehetővé teszi az alacsony hőmérsékleten való motorozást. Fokozottan megerősített, belülről állítható lágyprotektoros védelemmel a csípő és a térd részeknél. A „TEX” szövet technológiának köszönhetően, ami egy hipoallergén rugalmas membránt tartalmaz, ami nem a bőrrel érintkezik közvetlenül, hanem a ruhával, így lehetővé téve, hogy ne gyűjtse össze a test által kibocsátott izzadságot, és külső védettséget biztosít a környezeti tényezőktől. Ez a légáteresztő bélés lehetővé teszi az izzadság gyors távozását a hajszálcsöves anyagösszetételnek köszönhetően. Magas minőségű, nagy ellenállású kültéri anyagból, dupla megerősítéssel a fenéknél és az ülepénél. Első és oldalsó szelőztethető nyílásokkal, nagy légáteresztő képességgel, vízhatlan cipzárakkal a comb és a csizma felvételt segítő oldalsó lábszár részen. Fényvisszaverő panelekkel van minimálisan díszítve a jobb láthatóság miatt. Tépőzárral állítható derék és boka kiképzéssel. Összecippzározható a már meglévő Seventy kabátkollekcióval, mely segít megelőzni a derék megfázását, illetve eltávolítható gumírozott nadrágtartót is tartalmaz. Méretek: XXS-4XL méretig, fekete és fekete/szürke színben rendelhető. Rendelkezik CE minősítéssel és motoros ruházati homologizációval. Őszi - téli viseletre egyaránt használható.
54 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 549 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
2XL
Vonalkód
SD43001028
VTSZ
61034300
Gyűjtő cikkszám
237
Gyártó
SEVENTY DEGREES
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
689184
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2