Motoros Kabát Férfi - Seventy Degrees Sd-Jt44 Touring Nyári Fekete / Szürke

Raktárkészlet: Rendelhető
Motoros Kabát Férfi - Seventy Degrees Sd-Jt44 Touring Nyári Fekete / Szürke
SD-JT44: Hosszított szabású poliészterből készült férfi túrakabát. 100%-ban szellőztetett lélegző hálós kivitelben, nagy légáteresztő képességgel. Nyaki részen neoprén betétekkel. Magas minőségű, nagy szakítószilárdságú kültéri anyagból. Kivehető belső széldzsekivel. Két nagy első zsebbel és egy vízhatlan belső zsebbel. Elől-hátul szellőztethető nyílásokkal, félig rejtett kivitelben a sportosabb megjelenés érdekében. Állítható derék és rugalmas derékpánt, a tökéletes illeszkedésért, csukló és karpántok vannak felvarrva a kabátra (tépőzáras). Fényvisszaverő panelekkel van díszítve a jobb láthatóság miatt. Tartalmazza a belülről állítható váll, könyök és hát protektorokat, a biztonság növelése érdekében. S-3XL méretig, fehér/fekete és fekete/szürke színben rendelhető. Rendelkezik CE minősítéssel és motoros ruházati homologizációval. Tavaszi - nyári viseletre egyaránt használható.
59 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 599 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
S
Vonalkód
SD23044024
VTSZ
62011390
Gyűjtő cikkszám
814
Gyártó
SEVENTY DEGREES
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
689365
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2