Női Motoros Kabát Seventy Degrees Sd-Jt46 Touring Nyári Fehér / Fekete

Raktárkészlet: Rendelhető
Női Motoros Kabát Seventy Degrees Sd-Jt46 Touring Nyári Fehér / Fekete
SD-JT46: Hosszított szabású 3-es poliészterből készült női túrakabát, 100%-ban szellőztetett lélegző hálós kivitelben, nagy légáteresztő képességgel. Magas minőségű, nagy szakítószilárdságú kültéri anyagból. Kivehető belső széldzsekivel. Két nagy első zsebbel és belső vízhatlan zsebbel. Elől-hátul szellőztethető nyílásokkal, félig rejtett kivitelben a sportosabb megjelenés érdekében. Állítható derék és rugalmas derékpánt, a tökéletes illeszkedésért, csuklópántok (tépőzáras) és karpántok vannak felvarrva a kabátra (pantentos). Oldalsó cipzár-állítási lehetőség a tökéletes női alakhoz illeszkedés érdekében. Fényvisszaverő panelekkel van díszítve a jobb láthatóság miatt. Tartalmazza a belülről állítható váll, könyök és hát protektorokat, a biztonság növelése érdekében. XS-XL méretig, fehér/fekete és fekete/szürke színben rendelhető. Rendelkezik CE minősítéssel és motoros ruházati homologizációval. Tavaszi - nyári viseletre egyaránt használható.
59 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 599 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
S
Vonalkód
SD23046114
VTSZ
62011390
Gyűjtő cikkszám
816
Gyártó
SEVENTY DEGREES
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
689379
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2