Motoros Csizma Seventy Degrees Sd-Bt02 Touring Barna ( Unisex )

Raktárkészlet: Rendelhető
Motoros Csizma Seventy Degrees Sd-Bt02 Touring Barna ( Unisex )
SD-BT02: Hosszúszárú bőrből készült unisex túracsizma, stílusos megjelenéssel. 100%-ban vízálló (Wintertex membrán) és légáteresztő béléssel. Olajálló és csúszásgátló talppal. Úgy tervezték, hogy mind az országúton, mind a városban, megbízható, tartós és kényelmes legyen. Dupla varrással a kiemelten fontos helyeken. Megerősített thermoplasztikus lábszár (sípcsont), sarok és lábujjrészekkel, valamint hajlító pontokkal van ellátva a bokánál, melyek optimális védelmet biztosítanak. Fényvisszaverő betétek találhatóak a hátulján és az oldalán a motoros jobb láthatóságának javítása érdekében. A belső oldalán teljes értékű cipzárral és tépőzár rögzítéssel van ellátva. Cserélhető antibakteriális talpbetéttel rendelkezik. Méretek: 36-49-es méretig, fekete és barna színben rendelhető. Rendelkezik CE minősítéssel és motoros ruházati homologizációval.
54 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 549 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
36
Vonalkód
SD330020746
VTSZ
64039196
Gyűjtő cikkszám
878
Gyártó
SEVENTY DEGREES
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
689766
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2