Motoros Csizma Seventy Degrees Sd-Br1 Racing Fekete / Neon Sárga ( Unisex )

Raktárkészlet: Rendelhető
Motoros Csizma Seventy Degrees Sd-Br1 Racing Fekete / Neon Sárga ( Unisex )
SD-BR01: Magas minőségű hosszúszárú, bőrből készült unisex sportcsizma, mikro szálas megerősítéssel. 100%-ban vízálló (Wintertex membrán) és légáteresztő béléssel. Olajálló és csúszásgátló talppal. 100%-ban víztaszító és lélegző kivitel, a belső oldalán teljes értékű cipzárral és tépőzár rögzítéssel van ellátva. Dupla varrással a kiemelten fontos helyeken. A bőr alá befecskendezett PVC betétekkel, ideális sportolási célokra, az utakra és pályamotorozáshoz egyaránt. Megerősített thermoplasztikus lábszár (sípcsont), sarok és lábujjrészekkel, valamint hajlító pontokkal van ellátva a bokánál (bokamerevítés) és vádli védelemmel, melyek optimális védelmet biztosítanak. Merevített ütéselnyelő talpkiképzés. A jobb illeszkedés és a kényelem kedvéért ezek a csizmák cserélhető koptatóval vannak ellátva, valamint fényvisszaverő betétekkel a hátoldalán és az oldalán, hogy növeljék a motoros láthatóságát. Cserélhető antibakteriális talpbetéttel rendelkezik. Méretek: 37-49-es méretig, fehér/fekete/piros és fekete/neonsárga színben rendelhető. Rendelkezik CE minősítéssel és motoros ruházati homologizációval.
74 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 749 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
37
Vonalkód
SD310010347
VTSZ
64039196
Gyűjtő cikkszám
968
Gyártó
SEVENTY DEGREES
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
690442
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2