Enduro sisak Nexx X Wed2 Plain Matt Fekete / Ajándék Pinlock Betét

Raktárkészlet: Rendelhető
Enduro sisak Nexx X Wed2 Plain Matt Fekete / Ajándék Pinlock Betét
Nexx X.Wed 2:, Zárt, belső napszemüveges túra enduro bukósisak. X-MATRIX 2 héjszerkezet, mely (Üvegszál, 3D-s szerves szál, speciális szövésű nagy teljesítményű szerves szál, biaxiális üvegszál-fonál; organikus szálak) keveréke. Három héjmérettel: (XXS-S | M-L | XL-XXXL) és 4 méretű EPS béléssel kombinálják a kiemelkedő illeszkedésért és kényelemért. Ezt úgy módosították, hogy további légcsatornákat hoztak létre, hogy a bejutott extra mennyiségű levegő áthaladjon a bélés és a héjszerkezet között. Ezt az új szellőzőrendszert három pozícióban lehet rögzíteni, így felkínálva az optimális levegőbejutást. Ezeket úgy alakították ki, hogy még motoros kesztyűben is kiváló kezelhetőséget biztosítson. PC Lexan víztiszta plexi, páramentes kivitelben, széles látómezejű panorámás kilátás és rögzítési funkcióval. X-Lock gyorskioldó rendszerrel (sildállítási lehetőséggel). A plexi rendelkezik Pinlock (páramentesítő) előkészítéssel. Az ajándék Pinlockot tartalmazza a csomag. Kettős D-gyűrűs csattal. Extrém gyorsan kivehető V2 vészhelyzeti arcpárna rendszerrel (baleset esetén). Éjszakai fényvisszaverő csíkokkal ellátva. Speciális áll kiképzés, hogy csökkentsék az elülső ütközések által okozott állkárosodást. Ergonomikus bélésrendszer. X-MART DRY szövetek. Puha, izzadás gátló, Anti-allergén és Antibakteriális anyagból készült belső bélés, 3D formázott kivehető és mosható kivitelben. Az állon található nagyméretű légbeömlő, cserélhető nyitott lyukacsos kivitelűre, melyet a csomag tartalmaz, a még több friss levegő elérése érdekében a száj területén. Aerodinamikai héj és perem kiképzés. Levegőventillációs rendszer (3 bemeneti és 2 kimeneti szellőzőnyílással) a lehető legjobb szellőzés érdekében. NEXX X.COM Intercom (headset) rendszer előkészítéssel, SENA szakemberek segítségével. Ez egy Bluetooth 3.0 sztereó fülhallgató, nagy hatótávolsággal, amelyet kifejezetten a motorkerékpárosok számára fejlesztettek ki, maximális vezetési élmény érdekében. Az X-COM segítségével kihangosítva használhatja (Bluetooth-on) keresztül a mobiltelefonját, vagy hallgathatja sztereóhangzásban a zenét, esetleg a GPS navigáció hangutasításait. Továbbá használható a többi motorossal történő belső kommunikációra. Aerodinamikus napellenző (sunvisor), mely szerszám nélkül állítható több pozícióban. Akciókamera tartó betét kialakítással a sisak tetején és az oldalán egyaránt, Quick Strap gyors csereidom rendszer segítségével (a csomag tartalmazza). A sisak súlya 1.550gr +50gr. Nemzetközi homológ engedélyek: ECE/22-05, DOT FMVSS 218 e NBR-7471:2001 szerint.
149 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
XL:61-62 cm
Vonalkód
01XWE012040110XL
VTSZ
65061010
Gyűjtő cikkszám
1797
Gyártó
NEXX
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
695389
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2