Nexx - Bukósisak Sx100 Enigma Fekete / Fehér Ajándék Pinlock Betét

Raktárkészlet: Rendelhető
Nexx - Bukósisak Sx100 Enigma Fekete / Fehér Ajándék Pinlock Betét
Az aerodinamikai vizsgálatok és a szél-alagút tesztek során eltöltött sok órának köszönhetően a Nexx SX.100 különleges alakja viszonylag könnyű bukósisak, sportos kialakítással, amely nagy sebességre optimalizálja a stabilitást és a hangszigetelést. A 3D kialakítású belső terek teljesen eltávolíthatók és moshatók, meggátolja a verejtékezést és allergia kialakulását, valamint elősegíti a levegő szabad mozgását. A felső légbeömlőő és a rendkívül hatékony belső szellőztetőrendszer nagy mennyiségű hideg levegőt enged be a bukósisakba. A kettős EPS réteg innovatív légkamrát tartalmaz közöttük, és ez létrehozza a valóban lélegző sisakot, amely optimális kiengedi a meleg, nedves levegőt, bejuttatva a hűvös, friss levegőt. Az SX.100 látószöge rendkívül széles, mely növeli a sisak belsejében a szabadságérzetet és minden városi viszonyhoz ideális. A plexi 1. optikai osztályú, karcolásmente
84 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 849 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
L:59-60 cm
Vonalkód
01SXF0125801200L
VTSZ
65061010
Gyűjtő cikkszám
1806
Gyártó
NEXX
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
695429
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2