Nexx - Bukósisak Sx100 Enigma Fekete / Neonsárga Ajándék Pinlock Betét

Raktárkészlet: Rendelhető
Nexx - Bukósisak Sx100 Enigma Fekete / Neonsárga Ajándék Pinlock Betét
Az aerodinamikai tanulmányokkal és szélcsatorna-tesztekkel fejlesztett SX.100 egy könnyű, sportos sisak, amelynek héjszerkezete optimalizálja a légellenállást és a hangszigetelést is nagy sebességnél.A teljes belső bélésszövet kivehető és mosható, izzadság- és allergiamentes anyagból készült. A nagy felső szellőzőnyílás és a rendkívül hatékony állszellőztető rendszer nagy mennyiségű hideg levegőt tud beengedni a sisakba.A kettős bélés rendszer pedig egy innovatív légkamrát tartalmaz, így valóban egy lélegző sisak jött létre. A meleg, párás levegőt a bejövő hideg, friss levegő váltja.Az SX.100 plexije rendkívül széles, és megnövelt nyitottságérzetet biztosít. A plexi 1-es optikai osztályú, karcmentes, pin-lock előkészítéssel készült.A beépített napszemüveget egy külső, ergonomikus gombbal működtetjük, amely kesztyűben is könnyen kezelhető.A beépített napszemüveg az UV fény 99%-át megszűri.
84 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 849 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MOMO MOTOR KFT a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Adatok
Méret
M:57-58 cm
Vonalkód
01SXF2425898400M
VTSZ
65061010
Gyűjtő cikkszám
1807
Gyártó
NEXX
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
695435
Webáruház készítés
cetelem_hu simplepay_hu_v2